Hoppa till textinnehållet

Hela vår vinst stannar i Varberg!

Vi älskar Varberg. Sedan 1836 har vi - tillsammans med våra kunder - varit med och utvecklat vår stad till att bli en ännu bättre plats att leva och verka i för alla. Hela vår vinst stannar i Varberg. Genom att vara en stark ekonomisk bank kan vi växa med Varberg och ge våra kunder möjligheter att utvecklas. Genom vår sponsring bidrar vi till näringsliv och föreningars arbete och genom bidragen som vår stiftelse delar ut stödjer vi bygdens utveckling inom föreningsliv, idrott, kultur, näringsliv, forskning och utbildning. Så var det förr, så är det nu och så är det i framtiden. Det är detta som kallas Sparbanksidén – en hållbar idé som i dag är mer modern än någonsin.

 

Så här blir du kund i Varbergs Sparbank

36,7 miljoner under 2021

Renovering av Träslövsläge båtklubbs bryggor, nytt utegym i Skällinge, materialbodar till Varbergs Förenade Surfare - det är några exempel på projekt som blivit möjliga genom bidrag från Sparbanksstiftelsen och Varbergs Sparbank. Under 2021 beviljades 117 ansökningar till stiftelsen samt 120 sponsringsavtal från banken för totalt 36,7 miljoner till aktiviteter som skapar samhällsnytta i Varberg. Tack till alla kunder, företag och medarbetare som gör det möjligt!

Senaste nytt

Berättelser med hjärta för Varberg

Projekt i egen regi

Följ fler berättelser i sociala medier!

Ny skatepark, fågelskådarkaffe och söndagscurling.

Kanske får du inte nog av att läsa berättelserna här? i våra sociala kanaler kan du följa vår verksamhet närmre. Du hittar oss på: