För tio år sedan valde vår företagskund Destination Apelviken att storsatsa på sin restaurang Nisses Bodega och ett nytt frukostkoncept. Det visade sig vara ett genialiskt drag för nu snittar de cirka 25 000 frukostar per år. Vi träffar Anna, delägare av Nisses Bodega.
Hej Anna. Vad får man om man besöker Nisses Bodega?
- Här på Nisses Bodega bjuder vi på schysst mat och härligt, okomplicerat häng. Hit kan man komma precis som man är; i badtofflor, shorts och håret fortfarande vått efter badet eller kostym om man föredrar det. Vill man slå sig ner för något att dricka eller till exempel ta en glass går det jättebra, annars kan man komma hit för frukost, brunch, lunch eller middag på kvällen. Vi bjuder på enklare familjevänlig mat så som hamburgare, sallader och fish & chips. Vi har något för alla helt enkelt!
Men det ni är störst på är frukost. Berätta om det!
- Ja precis, för tio år sedan valde vi att satsa mer på våra frukostar. Vi fick en väldigt bra snurr på det och säljer cirka 25 000 frukostar på ett år. Anledningen till att vi valde att satsa på det är att vi har lägenhetshotell här jämte, och då såg vi ett stort behov av att kunna erbjuda bra frukost. På vår frukostbuffé hittar man bland annat chiapudding, äggröra, bacon, bröd, pålägg, våfflor och mycket mer. Vi har öppet alla dagar året runt för frukost, till och med på julafton.